Over ons

Algemeen

Wij conformeren ons aan de NEN 4400-1 norm en zijn, via onze samenwerkingspartners Pay for People en Nedflex aangesloten bij de twee algemeen geaccepteerde brancheverenigingen in de uitzendbranche: ABU en NBBU.

Wij beschikken over de vereiste kennis van de CAO’s voor uitzendkrachten, de Wet Flexibiliteit en Zekerheid, de Wet Ketenaansprakelijkheid, de WAADI,  fiscale zaken, loonadministratie zaken, het Nederlandse sociale zekerheidsstelsel, en de pensioenregeling STIPP.

Wij zijn geregistreerd en werken conform de richtlijnen van;

 • SNA
 • NVP
 • NOLOC
 • NMv

De ondernemer

Margo van Dijk

Komt uit een horeca- ondernemersfamilie met als opleidingsachtergrond de Hoge Hotelschool Maastricht, Sinds 1991 actief op het gebied van HR met de nadruk op instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Zij heeft uitgebreide kennis en ervaring, in een breed scala van, bedrijfstakken en de overheid.

Daarnaast heeft zij zich blijven ontwikkelen met gerichte opleidingen op HR, sociale wetgeving en arbeidsrecht, Coaching en Mediation-gebied.

Op basis van deze ervaringen en opgedane kennis beschikt zij over een groot netwerk van organisaties en samenwerkingspartners.

De unieke combinatie van de bovenstaande opleidingen, werkervaringen en netwerken, maken een uniek onderscheidend geheel welke, ze met bevlogenheid en passie inzet om deze verschillende werelden te verbinden. Altijd vanuit haar eigen visie!

Zo is met haar pragmatische, duidelijke aanpak het mogelijk om de kansen en uitdagingen van de nieuwe wetgevingen en subsidieregelingen, inzetbaar te maken voor het bedrijfsleven. Een duidelijke win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Waarbij te allen tijde geld; Zeg wat je doet en doe wat je zegt! 

Kernwoorden die Margo omschrijven en tot uiting komen in haar werk;

 • Actief , dynamisch en to-the-point
 • Probleemoplossend
 • Bevlogen en gepassioneerd
 • Betrokken
 • Integer en betrouwbaar
 • Authentiek

MVO

Als arbeidsbemiddelaar helpen wij mensen aan het werk. MVO is voor ons een vanzelfsprekende manier van werken.

Dit betekend concreet dat onze MVO-ambitie luidt : in Between Personeelsdiensten is betrokken bij (mensen)werk!

In onze arbeidsbemiddeling geven wij ook aandacht aan mensen met een grotere afstand tot de  arbeidsmarkt (zoals kandidaten met een SW-,en of Wajong indicatie) en de afstemming van de gemeenten daarin.

We denken op onze eigen unieke manier, over werk, en zetten mensen en middelen zo slim mogelijk in om de productiviteit en kwaliteit te verhogen. Plezier in het werk speelt daarbij een centrale rol. Wij zijn van mening dat het optimaal benutten van de talenten van medewerkers een win-winsituatie is. Medewerkers krijgen de kans om te excelleren en organisaties hebben hier profijt van.

Detacheren is mogelijk voor deze groep mensen  voor uiteenlopende vacatures of werkzaamheden. Dat kan op individuele basis op één specifieke werkplek, die passend is aan de kwaliteiten en aandachtspunten van deze kandidaat. We zorgen voor  een goede begeleiding en aanvullende werkinstructies waardoor u zich volledig ontzorgd kunt voelen.

Deze groep medewerkers brengen vaak financieel voordeel mee, omdat subsidie of een andere maatregel op hen van toepassing is. In die gevallen vindt u dit voordeel terug in onze tariefstelling. Door de inzet van een van deze medewerkers profileert u zich bovendien als een Maatschappelijk Betrokken Ondernemer.

  Copyright © 2021

  Hosting en Ontwikkeling door Bee Interactive Nederland